פירוט עלויות ומסמכים נדרשים עבור קבלת אזרחות פורטוגלית לקטינים

כאמור אנחנו תומכים רק ב 2 המקרים הראשונים (ראו מאמר מלא), קרי קטין שנולד לאחר שאחד מהוריו קיבל אזרחות פורטוגלית או קטין שנולד לפני שאחד מהוריו קיבל אזרחות פורטוגלית אך גילו קטן מ 14 שנים.

עלות השירות הינו: 7,240 ₪ בלבד והוא כולל מע”מ, אגרות, תרגומים, ביצוע אפוסטיל במשרד החוץ בירושלים, בקיצור כל העבודה הנדרשת.
כיום הערכה שמשך הטיפול בבקשה הינו כ 12 חודשים מרגע הפקדת התיק במשרד האוכלוסין הפורטוגלי.

המסמכים הנדרשים:

  1. תעודת לידה של הקטין.
  2. אזרחות פורטוגלית של אחד הורים (תעודת הלידה שקיבלתם ממני).
  3. רישום נישואין במשרד האוכלוסין הפורטוגלי (קרי הורה בעל האזרחות חייב להיות רשום כנשוי לבן/בת הזוג של הקטין).
  4. תעודת לידה עם אפוסטיל של ההורה השני (זה שאין לא אזרחות פורטוגלית עדיין – אם יש אז לספק את האזרחות הפורטוגלית שלו).
  5. דרכונים ישראלים מאומתים של 2 הורים והקטין.
  6. ייפוי כוח מתאים.