רישום אזרח פורטוגלי כנשוי

ראשית אדגיש כי ניתן לעשות את רישום הנישואין באמצעות הקונסוליה הפורטוגלית בישראל יחד עם הליכים לקבלת דרכון פורטוגלי, לבד אין צורך בלווי של איש מקצוע ובעלות מאוד נמוכה (אגרה + עלות תרגום המסמכים)

הסיבה שאנחנו מספקים את השירות היא על מנת לחסוך זמן ללקוחותנו, נוכח העומס הכבד שיש בימים האלה על הקונסוליה הפורטוגלית בישראל והשירות “המזמין” שהם מעניקים.

כיצד עושים זאת ?
יש להגיש בקשה מתאימה למשרד האוכלוסין הפורטוגלי באמצעותנו.
עלות השירות הינו: 5,400 ₪ בלבד והוא כולל מע”מ, אגרות, תרגומים, ביצוע אפוסטיל במשרד החוץ בירושלים, אימות דרכונים בקיצור כל העבודה הנדרשת.
כיום הערכה שמשך הטיפול בבקשה לרישום נישואין הינה כחודשים בלבד מרגע הפקדת התיק במשרד האוכלוסין הפורטוגלי.

יש לספק לנו את המסמכים הבאים:

  1. אזרחות פורטוגלית של בן/בת הזוג (תעודת הלידה שקיבלתם ממני).
  2. תעודת נישואין.
  3. דרכונים ישראלים או פורטוגלים מאומתים של 2 בני הזוג .
  4. ייפוי כוח מתאים.